Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od sira roqueforta i gorgonzole

Sastojci
250g Arelia Tortelloni 4 vrste sira
50g Roqueforta
50g Gorgonzole
- Kiselo vrhnje
- Sol
- Papar
- Origano
Priprema

Na malo maslaca rastopiti roqueforta i gorgonzole. Dodati malo soli i papra. Rastopljenu smjesu dignuti s vatre i dodati 1 veliku žlicu kiselog vrhnja. U dosta vode skuhajte tortellone, (kuhajte ih 3 min) ocijedite i pomiješajte s umakom. Po želji pospite origanom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Špageti s gljivama
Špageti s gljivama
Fettuccini s umakom od cikle
Fettuccini s umakom od cikle
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana
Zelene tagliatelle s tikvicama i škampima
Zelene tagliatelle s tikvicama i škampima
Ravioli punjeni ovčjim sirom s preljevom od krušnih mrvica
Ravioli punjeni ovčjim sirom s preljevom od krušnih mrvica