Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od sira roqueforta i gorgonzole

Sastojci
250g Aurelia Tortelloni 4 vrste sira
50g Roqueforta
50g Gorgonzole
- Kiselo vrhnje
- Sol
- Papar
- Origano
Priprema

Na malo maslaca rastopiti roquefort i gorgonzolu. Dodati malo soli i papra. Rastopljenu smjesu dignuti s vatre i dodati 1 veliku žlicu kiselog vrhnja. U dosta vode skuhajte tortellone, (kuhajte ih 3 min) ocijedite i pomiješajte s umakom. Po želji pospite origanom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole