Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole

Sastojci
250g Tortelloni 4 vrste sira
25g margarina
1/2 glavice luka
60ml vrhnja za kuhanje
60g gorgonzole
- kiselo vrhnje
- senf
Priprema

Otopite margarin u tavi i dodajte sitno nasjeckani luk. Pirjajte dok luk ne dobije kristalnu boju i ne omekša. Dodajte vrhnje za kuhanje i zakuhajte. Polako dodavajte komadiće gorgonzole stalno miješajući. Gorgonzola će se otopiti. Smanjite vatru te još malo miješajte. Radi jače arome možete dodati još i malo senfa ili žličicu kiselog vrhnja. Ako vam je umak pregust, dodajte malo mlijeka. U dosta vode skuhajte tortellone, (kuhajte ih 3 min) ocijedite. Sve zajedno izmiješajte.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Špageti s gljivama
Špageti s gljivama
Fettuccini s umakom od cikle
Fettuccini s umakom od cikle
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana
Zelene tagliatelle s tikvicama i škampima
Zelene tagliatelle s tikvicama i škampima
Ravioli punjeni ovčjim sirom s preljevom od krušnih mrvica
Ravioli punjeni ovčjim sirom s preljevom od krušnih mrvica
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od sira roqueforta i gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od sira roqueforta i gorgonzole