Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka

Sastojci
250g Aurelia Tortelloni 4 vrste sira
2 žlice nasjeckanog prešina
2 režanj češnjaka oguljenja i smrvljena
- maslinovo ulje
- sol
- papar
Priprema

Češnjak začinite solju i paprom te jako zdrobite u mužaru, sitno narežite peršin list, zatim sve zajedno promiješajte i dodajte maslinovo ulje. U dosta vode tortellone kuhajte 3 min i ocijedite. Sve zajedno izmiješajte i po želji pospite naribanim sirom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Špageti s gljivama
Špageti s gljivama
Fettuccini s umakom od cikle
Fettuccini s umakom od cikle
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana