Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka

Sastojci
250g Aurelia Tortelloni 4 vrste sira
2 žlice nasjeckanog prešina
2 režanj češnjaka oguljenja i smrvljena
- maslinovo ulje
- sol
- papar
Priprema

Češnjak začinite solju i paprom te jako zdrobite u mužaru, sitno narežite peršin list, zatim sve zajedno promiješajte i dodajte maslinovo ulje. U dosta vode tortellone kuhajte 3 min i ocijedite. Sve zajedno izmiješajte i po želji pospite naribanim sirom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Proljetni Aurelia tortelloni sa šparogama u umaku od vina, maslaca i graška
Proljetni Aurelia tortelloni sa šparogama u umaku od vina, maslaca i graška
Mac & Cheese u 5 minuta? Još bolje! Makaruni sa zrelim Cheddarom za samo 3 minute!
Mac & Cheese u 5 minuta? Još bolje! Makaruni sa zrelim Cheddarom za samo 3 minute!
Pripremite tradicionalne rezance s orasima s Aurelia svježim tagliatellama za samo 5 minuta!
Pripremite tradicionalne rezance s orasima s Aurelia svježim tagliatellama za samo 5 minuta!
Šurlice ‘Alfredo’ s piletinom – talijanski klasik obogaćen svježom hrvatskom tjesteninom
Šurlice ‘Alfredo’ s piletinom – talijanski klasik obogaćen svježom hrvatskom tjesteninom
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama