Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u bešamel umaku

Sastojci
250g Aurelia Tortellona 4 vrste sira
25g maslaca ili margarina
1 žlica brašna
150ml mlijeka
- muškatni oraščić
- ribani sir
- sol
Priprema

Rastopite u posudi maslac ili margarin, dodajte 1 žlica brašna i pržite na umjerenoj vatri uz neprestano miješanje, paziti da brašno ne potamni. Ulijte mlijeko pa pjenjačom dobro pomiješajte. Posolite i naribajte muškatni oraščić. Kuhajte 10 minuta. Maknite s vatre. U dosta vode tortellone kuhajte 3 min i ocijedite. Sve zajedno izmiješajte i pospite naribanim sirom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Špageti s gljivama
Špageti s gljivama
Fettuccini s umakom od cikle
Fettuccini s umakom od cikle
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana
Zelene tagliatelle s tikvicama i škampima
Zelene tagliatelle s tikvicama i škampima
Ravioli punjeni ovčjim sirom s preljevom od krušnih mrvica
Ravioli punjeni ovčjim sirom s preljevom od krušnih mrvica