Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona

Sastojci
250g Aurelia Ravioli Kozji sir i crne masline
300g Šampinjona
100g Naribane mrkve
100g Naribanih tikvica
100ml Punomasnog vrhnja za kuhanje
3-4 Mlada luka narezana na trakice
3 Žlice ulja
20g Maslaca
2 Žlice poprženih pinjola
1 Žlica limunova soka
1 Žlica nasjeckanog peršina
- Sol
- Bijeli papar u prahu
Priprema

Na mješavini maslaca i ulja stavite šampinjone narezane na listiće, mrkvu,tikvice, mladi luk, posolite i pirjajte u vlastitom soku da tekućina ispari. Umiješajte vrhnje, sok limuna, po potrebi još malo posolite, popaprite i kuhajte još 1- 2 minute. Skuhajte prema uputi na pakiranju, umješajte u pripremljeni umak, posipajte peršinom, poprženim pinjolima i poslužite uz salatu od matovilca.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Špageti s gljivama
Špageti s gljivama
Fettuccini s umakom od cikle
Fettuccini s umakom od cikle
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana
Zelene tagliatelle s tikvicama i škampima
Zelene tagliatelle s tikvicama i škampima
Ravioli punjeni ovčjim sirom s preljevom od krušnih mrvica
Ravioli punjeni ovčjim sirom s preljevom od krušnih mrvica
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od sira roqueforta i gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od sira roqueforta i gorgonzole