Ravioli s bobom

Sastojci
250g Aurelia Ravioli ovčji sir
200-250g Očišćenog boba
1 Žlica limunovog soka
4 Žlice maslinovog ulja
100g Malih rajčica
1 Žlica naribanog parmezana
- Sol
- Papar
Priprema

Bob skuhajte i ocijedite. Vodu u kojoj se kuhao bob sačuvajte. Štapnim mikserom ili u blenderu napravite pire od kuhanog boba. Dodajte sol, papar, limunov sok i oko 150ml vode u kojoj se kuhao bob. U široj tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte pire od boba, po potrebi još malo vode u kojoj se kuhao bob da bi dobili strukturu umaka. Umiješajte male rajčice narezane na četvrtine, narezane listiće svježeg bosiljka i kuhajte 1 – 2 minute. Raviole kuhajte 3 min, umješajte u pripremljni umak, pospite parmezanom i poslužite tople.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole