Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule

Sastojci
250g Aurelia Ravioli ovčji sir
1 velika brokula
4 šnite slanine
200g skute
3 češnja češnjaka
1 jaje
- sol
- papar
- ribani sir
Priprema

Na pari skuhajte brokulu. Na maslinovom ulju popržite češnjak izrezan na listiće, ali pazite da ne potamni. Dodajte slaninu izrezanu na prutiće. Kada postane hrskava maknite s vatre. Dodajte sir i jaje pa pomiješajte. Posolite i popaprite. Dodajte skutu. U dosta vode raviole kuhajte 2 min, ocijedite i pomiješajte s umakom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Proljetni Aurelia tortelloni sa šparogama u umaku od vina, maslaca i graška
Proljetni Aurelia tortelloni sa šparogama u umaku od vina, maslaca i graška
Mac & Cheese u 5 minuta? Još bolje! Makaruni sa zrelim Cheddarom za samo 3 minute!
Mac & Cheese u 5 minuta? Još bolje! Makaruni sa zrelim Cheddarom za samo 3 minute!
Pripremite tradicionalne rezance s orasima s Aurelia svježim tagliatellama za samo 5 minuta!
Pripremite tradicionalne rezance s orasima s Aurelia svježim tagliatellama za samo 5 minuta!
Šurlice ‘Alfredo’ s piletinom – talijanski klasik obogaćen svježom hrvatskom tjesteninom
Šurlice ‘Alfredo’ s piletinom – talijanski klasik obogaćen svježom hrvatskom tjesteninom
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama