Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule

Sastojci
250g Aurelia Ravioli ovčji sir
1 velika brokula
4 šnite slanine
200g skute
3 češnja češnjaka
1 jaje
- sol
- papar
- ribani sir
Priprema

Na pari skuhajte brokulu. Na maslinovom ulju popržite češnjak izrezan na listiće, ali pazite da ne potamni. Dodajte slaninu izrezanu na prutiće. Kada postane hrskava maknite s vatre. Dodajte sir i jaje pa pomiješajte. Posolite i popaprite. Dodajte skutu. U dosta vode raviole kuhajte 2 min, ocijedite i pomiješajte s umakom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Špageti s gljivama
Špageti s gljivama
Fettuccini s umakom od cikle
Fettuccini s umakom od cikle
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana