Pripremite tradicionalne rezance s orasima s Aurelia svježim tagliatellama za samo 5 minuta!

Sastojci
250 g Aurelia svježih tagliatella
150 g oraha
50 g maslaca
2 žlice meda
šećer po želji
Priprema

Jelo našeg djetinjstva! Kad poželite nešto slatko, kvalitetno, a brzo, rezanci s orasima gotovi su za samo pet minuta. Koristite naše svježe tagliatelle, ili našu novu etno tjesteninu: šurlice, makarune ili fuže,  kako bi obogatili i oplemenili ovo tradicionalno jelo, a i ubrzali pripremu ;)

Priprema u samo 5 minuta:

U slanoj vodi skuhajte Aurelia svježe tagliatelle. Bit će kuhane za samo tri minute. Ocijedite ih i umiješajte maslac, po želji dodajte žlicu, dvije meda i šećer te pospite orasima i poslužite.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Proljetni Aurelia tortelloni sa šparogama u umaku od vina, maslaca i graška
Proljetni Aurelia tortelloni sa šparogama u umaku od vina, maslaca i graška
Mac & Cheese u 5 minuta? Još bolje! Makaruni sa zrelim Cheddarom za samo 3 minute!
Mac & Cheese u 5 minuta? Još bolje! Makaruni sa zrelim Cheddarom za samo 3 minute!
Šurlice ‘Alfredo’ s piletinom – talijanski klasik obogaćen svježom hrvatskom tjesteninom
Šurlice ‘Alfredo’ s piletinom – talijanski klasik obogaćen svježom hrvatskom tjesteninom
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka