Tortelloni Ricotta&Špinat

Vjerujemo kako o špinatu znate sve, ali o ricotta siru možda i ne znate. Ricotta je talijanski svježi sir slatkastog okusa i kremaste teksture kojeg Talijani proizvode još od brončanog doba. Ricotta u prijevodu znači “ponovno kuhan”, jer se za proizvodnju koristi sirutka koja preostaje nakon proizvodnje drugih sireva, koja se cijedi i (opet) lagano kuha. Budući da je sirutka puna proteina, sir ricotta se može pohvaliti niskim udjelom masti, laganom strukturom i bogatstvom proteina. Tortelloni Riccota&Špinat osvojili su najzahtjevnija nepca, pa ih sada na Aurelia prodajnim mjestima možete pronaći u velikim gourmet formama s više punjenja.

Tablica nutritivnih vrijednosti

Vrijednost u 100g proizvoda
Energija 1110 kJ / 263 kcal
Masti 5,7g
od kojih: zasićene masne kiseline 1,9g
Ugljikohidrati 43,5g
od kojih: šećeri 4,8g
Bjelančevine 9,4g
Sol 0,7g

Tortelloni Ricotta&Špinat XXL

Ravioli ovčji sir

Fettuccine