Ravioli Vrganji

Vrganj je jedna od najkvalitetnijih gljiva i zato ga zovu šumskim kraljem. Jedinstvenog, snažnog, ali ugodnog mirisa i okusa, ljetni vrganj jedna je od najukusnijih gljiva. Koristi se u tradicionalnoj i modernoj kuhinji jer svako jelo učini „svojim“, toliko je njegov ugodni okus dominantan. Ako se koristi u pravim omjerima istaknut će i obogatiti okuse namirnica koje s njim dolaze u kontakt, a taj osjetljivi balans okusa možete naći u Aurelia raviolima od vrganja.

Tablica nutritivnih vrijednosti

Vrijednost u 100g proizvoda
Energija 1116 kJ / 265 kcal
Masti 6,7 g
od kojih: zasićene masne kiseline 2,8 g
Ugljikohidrati 41,3 g
od kojih: šećeri 1,2 g
Bjelančevine 9,7 g
Sol 1,0 g

Ravioli ovčji sir

Zelene Tagliatelle

Makaruni