Fuži

Plodno tlo, dobra klima i povijesni utjecaji Napoleonove Francuske, Austro Ugarske i Italije obilježili su istarsku kuhinju. Pučka kuhinja koja se očuvala do današnjih dana predstavlja simbol gastronomske kulture Istre. Uz mnoge specijalitete važno mjesto zauzima upravo tradicionalna istarska tjestenina kao što su fuži, šurlice i pljukanci. Aurelia Etno tjestenina savršeno se sljubljuje s tradicionalnim umacima od govedine ili divljači.

Tablica nutritivnih vrijednosti

Vrijednost u 100g proizvoda
Energija 1184 kJ / 279 kcal
Masti 1,8 g
od kojih: zasićene masne kiseline 0,5 g
Ugljikohidrati 54,9 g
od kojih: šećeri 1,9 g
Bjelančevine 10,9 g
Sol 0,04 g

Ravioli Vrganji

Kozji sir i crne masline

Listovi za Lasagne & Cannellone