Umak od rajčice i bosiljka

Svježi umak, osvježavajućeg okusa. Crveni umak uvijek odlično pristaje tjestenini, ne samo po okusu nego i vizualno. Naš umak od rajčice i bosiljka svakodnevno se priprema svjež od visokokvalitetnih rajčica te uz dodatak svježeg bosiljka pruža rapsodiju okusa za sva osjetila. Možete ga koristiti kao bazu za umake od mesa, poput bolognesea ili ragua. Umak od rajčice i bosiljka isključivo sadrži prirodne sastojke bez dodatka konzervansa i aditiva.

RECEPTI

FACEBOOK:

Aurelia

Sanjamo ovo jelo...
Ravioli punjeni sirom, umak od vrškova divljih šparoga i maslaca... i neki fini ribanac

Aurelia

Osjećamo miris proljeća... a jedva čekamo mirisni mladi luk i mladi češnjak!
Nema zdravijeg, ukusnijeg i slađeg dodatka tjesteninama i umacima.
Lajkate?

Aurelia

Ukusnu juhu od rajčice možete obogatiti Aurelia tortellonima - 4 vrste sira ili blitva, po izboru!
I ne zaboravite na malo ribanog sira!

NAŠI CERTIFIKATI