Umak od bosiljka (pesto)

Aromatični umak/pasta od svježih listova bosiljka, pinjola, maslinovog ulja te par kapi limuna idealno pristaje uz sve vrste svježe tjestenine ili kao namaz. Samo par kapi ovog umaka dovoljno je da zamiriši rezance ili tortellone te ih u 5 minuta pretvori u pravu poslasticu. Uz umak od bosiljka i svježu Aurelia tjesteninu možete biti sigurni da nećete ostati gladni. Umak od bosiljka isključivo sadrži prirodne sastojke bez dodatka konzervansa i aditiva.

RECEPTI

FACEBOOK:

Aurelia

Sanjamo ovo jelo...
Ravioli punjeni sirom, umak od vrškova divljih šparoga i maslaca... i neki fini ribanac

Aurelia

Osjećamo miris proljeća... a jedva čekamo mirisni mladi luk i mladi češnjak!
Nema zdravijeg, ukusnijeg i slađeg dodatka tjesteninama i umacima.
Lajkate?

Aurelia

Ukusnu juhu od rajčice možete obogatiti Aurelia tortellonima - 4 vrste sira ili blitva, po izboru!
I ne zaboravite na malo ribanog sira!

NAŠI CERTIFIKATI