Pikantna šalša

Pikantna šalša otvara brojne mogućnosti u kuhinji i uobičajeno jelo pretvara u pravu rapsodiju okusa i užitaka. Koristite je slobodno kao dodatak ili zamjenu za sve „crvene“ umake, igrajte se s njom u lazanjama ili cannellonima. Pikantna šalša odlično pristaje uz neutralnu tjesteninu, poput širokih rezanaca ili tortellona s 4 vrste sira gdje njen dominantni okus u potpunosti dolazi do izražaja.

RECEPTI

FACEBOOK:

Aurelia

Sanjamo ovo jelo...
Ravioli punjeni sirom, umak od vrškova divljih šparoga i maslaca... i neki fini ribanac

Aurelia

Osjećamo miris proljeća... a jedva čekamo mirisni mladi luk i mladi češnjak!
Nema zdravijeg, ukusnijeg i slađeg dodatka tjesteninama i umacima.
Lajkate?

Aurelia

Ukusnu juhu od rajčice možete obogatiti Aurelia tortellonima - 4 vrste sira ili blitva, po izboru!
I ne zaboravite na malo ribanog sira!

NAŠI CERTIFIKATI