Zeleni rezanci s koprivom

Kopriva je jedna pomalo zaboravljena, ali izuzetna biljka. Osim što nas oduvijek oduševljava svojim profinjenim okusom, kopriva je bogati izvor raznih visokovrijednih nutrijenata. Prilikom stvaranja zelenih rezanaca odlučili smo dodati koprivu iz razloga što rezancima daje jednu nježnu, postojanu zelenu boju te savršeno uravnotežen okus i aromu. Dobili smo brojne pohvale za zelene rezance s koprivom stoga vjerujemo da je riječ o stvarno posebnom proizvodu koji se lijepo sljubljuje s raznim umacima, pogotovo onima koji sadrže račiće, filete ribe ili druge plodove s mirisom mora.

RECEPTI

FACEBOOK:

Aurelia

Sanjamo ovo jelo...
Ravioli punjeni sirom, umak od vrškova divljih šparoga i maslaca... i neki fini ribanac

Aurelia

Osjećamo miris proljeća... a jedva čekamo mirisni mladi luk i mladi češnjak!
Nema zdravijeg, ukusnijeg i slađeg dodatka tjesteninama i umacima.
Lajkate?

Aurelia

Ukusnu juhu od rajčice možete obogatiti Aurelia tortellonima - 4 vrste sira ili blitva, po izboru!
I ne zaboravite na malo ribanog sira!

NAŠI CERTIFIKATI