Rezanci

Baš poput domaćih rezanaca koje su mijesile naše bake, Aurelia Rezanci imaju neodoljivu aromu, teksturu i okus koji se razviju prilikom kuhanja. Idealno se nadopunjuju s gustim umacima od povrća, mesa i ribe te su izuzetno ukusni u jelima zapečenim u pećnici. Slasne, tradicionalne poslastice također dobro pristaju uz Aurelia Rezance pa su neodoljivi i uz topljeni maslac s aromatičnim zrncima maka.

RECEPTI

FACEBOOK:

Aurelia

Sanjamo ovo jelo...
Ravioli punjeni sirom, umak od vrškova divljih šparoga i maslaca... i neki fini ribanac

Aurelia

Osjećamo miris proljeća... a jedva čekamo mirisni mladi luk i mladi češnjak!
Nema zdravijeg, ukusnijeg i slađeg dodatka tjesteninama i umacima.
Lajkate?

Aurelia

Ukusnu juhu od rajčice možete obogatiti Aurelia tortellonima - 4 vrste sira ili blitva, po izboru!
I ne zaboravite na malo ribanog sira!

NAŠI CERTIFIKATI