Crveni rezanci

Crvena tjestenina (s rajčicom i crvenom paprikom), blago pikantnog okusa, idealno se sljubljuje s aromatičnim mesnim umacima jer ujedno razvija, ali i ublažava dominantan okus mesa. No, crveni rezanci pružaju vam bezbroj mogućnosti stoga iskoristite svu svoju kreativnost i maštovitost za oblikovanje šarenog, uravnoteženog obroka jer djeca, a i odrasli, najviše vole uživati u raznolikostima boja, okusa i mirisa.

RECEPTI

FACEBOOK:

Aurelia

Sanjamo ovo jelo...
Ravioli punjeni sirom, umak od vrškova divljih šparoga i maslaca... i neki fini ribanac

Aurelia

Osjećamo miris proljeća... a jedva čekamo mirisni mladi luk i mladi češnjak!
Nema zdravijeg, ukusnijeg i slađeg dodatka tjesteninama i umacima.
Lajkate?

Aurelia

Ukusnu juhu od rajčice možete obogatiti Aurelia tortellonima - 4 vrste sira ili blitva, po izboru!
I ne zaboravite na malo ribanog sira!

NAŠI CERTIFIKATI