Crni reznaci

Mistični, crni rezanci skrivaju poseban okus koji sipino crnilo daje tjestenini. Idealni za „morske delicije“ – poput brudeta od muzgavaca, repića škampi ili filea plemenite ribe, ovi rezanci mogu se lijepo sljubiti i s umacima od plemenitih sireva i orašastih plodova. Crni rezanci prava su delikatesa i neće vas iznevjeriti niti u kuhinji, a niti na tanjuru nekog važnog i jako kritičnog gosta.

RECEPTI

FACEBOOK:

Aurelia

Sanjamo ovo jelo...
Ravioli punjeni sirom, umak od vrškova divljih šparoga i maslaca... i neki fini ribanac

Aurelia

Osjećamo miris proljeća... a jedva čekamo mirisni mladi luk i mladi češnjak!
Nema zdravijeg, ukusnijeg i slađeg dodatka tjesteninama i umacima.
Lajkate?

Aurelia

Ukusnu juhu od rajčice možete obogatiti Aurelia tortellonima - 4 vrste sira ili blitva, po izboru!
I ne zaboravite na malo ribanog sira!

NAŠI CERTIFIKATI